KÜTAHYA / GEDİZ - Kurtuluş İlkokulu

Recep ALTINTAŞ - Okul Müdürü

1971 tarihinde Gediz Dayınlar’da doğdu. İlkokulu Dayınlar İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Gediz İmam Hatip Lisesi’nde okudu. Pamukkale Ünviversitesi Denizli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden  1994 yılında mezun oldu. 13 Eylül 1994’te Mardin iline bağlı Yaylı Köyü’nde göreve başladı. 1998 mart ayında Kütahya Aslanapa ‘da askerlik dönüşü göreve başladı. 1998 Nisanda Gediz Altınkent İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. Altınkent İlköğretim Okulu’nda Müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği yaptı. 2004 yılında Gediz Dayınlar İlköğretim Okulu’nda müdür olarak göreve başladı. Sırasıyla Fahrettin Altay İlköğretim Okulu’nda müdürlük yapt.  Gediz Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu’nda  müdür yardımcılığı yaptıktan sonra Yenikent İlkokulu’nda Okul Müdürlüğü görevine başladı. 01/07/2019 tarihi itibariyle Kurtuluş İlkokulu’nda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Meslek Hayatında çeşitli yurt içi ve yurt dışı ülkelerde araştırma ve çalışmalar yapmıştır. 2008-2010 yılları arasında İngiltere, İskoçya, Bulgaristan, Polonya, Almanya, İtalya, İspanya’da incelemelerde bulunmuştur.